ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ

Ταξιδιωτικός οδηγός με τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, το shopping και τις τουριστικές διαδρομές που συνδέουν την πόλη με αξιοθέατα της Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα κυκλοφορήσει σύντομα στα Εβραϊκά από εκδοτική ομάδα Ισραηλιτών.

Δύο δημοσιογράφοι μέλη της ομάδας Eretz που εκδίδει και το περιοδικό Metropolis βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για τέσσερις ημέρες. Ήταν προσκεκλημένοι σε press trip που οργανώθηκε από το Γραφείο του Ισραήλ και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι δημοσιογράφοι ακολούθησαν τουριστικές διαδρομές που συνδέουν την πόλη με άλλους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Βεργίνα, η Πέλλα, η Καστοριά, η Βέροια και η Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει συστηματικά τις ομορφιές και τις υποδομές τουριστικών περιοχών της Ελλάδας. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει τουριστικός οδηγός (τσέπης) της Θεσσαλονίκης με τις συνδεδεμένες τουριστικές διαδρομές της μιας ημέρας, απευθυνόμενη στους χιλιάδες Ισραηλινούς τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη.

Η ίδια ομάδα έχει κυκλοφορήσει περιοδικό και έντυπους τουριστικούς οδηγούς για Αθήνα και Κρήτη, για τα Μετέωρα, το Βόλο, το Πήλιο και τη νότια Μαγνησία.

(Πηγή: voria.gr)

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία...

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας!!!
Κενταύρων 29, Πλ. Εβραίων Μαρτύρων Κατοχής, 41222, Λάρισα
2410532965
Δε - Πα: 10:00πμ - 14:00μμ