ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Λάρισα την Πέμπτη 13 Ιουνίου

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019

Ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά γεγονότα του καλοκαιριού, το Φεστιβάλ Ολύμπου, ξεκινά και φέτος την τεσσαρακοστή όγδοη διαδρομή του, πάντα στη σκιά του ιερού βουνού της οικουμένης.

Το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος, στους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας φιλοξενεί όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών και πνευματικών δημιουργιών.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου διοργανώνεται από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Φέτος στο πλαίσιο του θεσμού της τιμώμενης χώρας, υποδέχεται το Ισραήλ και με αφορμή αυτή την επιλογή συνεργάζεται με την Ισραηλινή πρεσβεία και Ισραηλιτικές Κοινότητες στην Ελλάδα.

Η Λάρισα και η Θεσσαλία γενικότερα αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό υποστηρικτή στις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και πληθώρα πολιτών παρακολουθούν τις εκδηλώσεις του. Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θεωρεί τιμή και υποχρέωση να τους ενημερώσει για αυτό το καθόλα αξιόλογο γεγονός.

Με αναφορά στην πολιτιστική συμπόρευση με το Ισραήλ, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας θα παρουσιάσει τόσο το πρόγραμμα των παραστάσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019, τις συνεργαζόμενες παραγωγές, όσο και θα αναπτύξει τη γενικότερη φιλοσοφία των πολιτιστικών καταβολών και των δύο λαών.

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στις 8:00 μ μ στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Οι συνδιοργανωτές καλούν τους εκπροσώπους τη πολιτείας και των φορέων, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και τους πολίτες της Θεσσαλίας στην καθόλα ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία...

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας!!!
Κενταύρων 29, Πλ. Εβραίων Μαρτύρων Κατοχής, 41222, Λάρισα
2410532965
Δε - Πα: 10:00πμ - 14:00μμ