ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ

ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018

Ο δολοφόνος που έσπειρε τον θάνατο στη Συναγωγή Έτς Χαγίμ του Πίτσμπουργκ το περασμένο Σάββατο δεν θα φανταζόταν ποτέ πως μπορούμε να μετατρέψουμε το μίσος που κήρυξε με την αποτρόπαια πράξη του σε αγάπη και ενότητα. Κι όμως αυτό είναι που συμβαίνει με την εκστρατεία #ShowUpForShabbat που δημιούργησε λίγες ώρες μετά την τραγωδία, η American Jewish Committee.

Πρόκειται για μια πρόσκληση προς τους Εβραίους και μη Εβραίους σε όλο τον κόσμο να γεμίσουν τις Συναγωγές το προσεχές Σάββατο, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι θα πολεμήσουμε το μίσος με αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα.
Η Κοινότητά μας συμμετέχει σε αυτήν την πρωτοβουλία μαζί με χιλιάδες οργανώσεις και κοινότητες από όλο τον κόσμο.

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, Εβραίους και μη Εβραίους, να γεμίσουμε τη δική μας Συναγωγή «Ετς Χαγίμ» στην πρωινή λειτουργία αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Ελάτε να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα 11 αθώα θύματα της τραγωδίας στο Πίτσμπουργκ, να αποδείξουμε ότι παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί παρά τις ενέργειες μίσους και να ενώσουμε τις φωνές μας στην παγκόσμια καταδίκη του αντισημιτισμού και του ρατσισμού.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία...

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας!!!
Κενταύρων 29, Πλ. Εβραίων Μαρτύρων Κατοχής, 41222, Λάρισα
2410532965
Δε - Πα: 10:00πμ - 14:00μμ